Städning med kort varsel


Akut Flyttstädning i Stockholm

Många städfirmor tar extra betalt för en Akut flyttstädning Stockholm men vi vet att det är lätt hänt att man är ute lite sent med att boka sin flyttstädning.
Det är självklart alltid bästa att vara ute i god tid med sin bokning så att man vet att man får sin städning utförd innan det är dags att lämna över sin bostad.

Dock skadar det inte att testa ringa oss för att se om vi har möjlighet att utföra flyttstädningen ändå.
Det händer att våra kunder vill byta datum då överlämningsdatumet ändrats, avbokar då endel väljer att utföra städningen själv för att spara in på lite pengar eller liknande, och då kan vi ha en plats ledig för att ta oss an just din städning med kort varsel.


Akuta städningar vid flytt

Vårat pris är till skillnad från andra städfirmor detsamma oavsett om städningen är akut eller inte.
Ring gärna och fråga om vi har tid, är det i början eller mitt i månaden är chansen mycket större att vi kan ta os an din flyttstädning akut än om det är i slutet av månaden.

Du är välkommen att göra din bokning genom att trycka på bilden nedan:

Akut flyttstädning


Kostnad för resa och material

Efter samtal med Skatteverket kan vi ej längre bjuda våra kunder på avgiften för material och resor för att inte riskera att du som kund ska få avslag på rutavdraget.

Enligt Skatteverket kan de inte bedömma om kostnaden för resa och material är inkluderad i priset för arbetskostnaden vi söker rutavdrag på och kan därmed inte godkänna utbetalning av rutavdrag om vi inte kan visa på fakturan att vi tar betalt för resa och material.

På grund av detta tar vi fortsättningsvis ut en fast kostnad för material och resa på totalt endast 249kr, då vi inte vill att du som kund ska riskera att inte få rätt till rutavdrag.

OBS!
Risken för avslag gäller oavsett firma du anlitar som inte tar betalt för resa och material

 

Vad ingår i en akut flyttstädning med oss

Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och vad som ingår och inte ingår mer detaljerat i en flyttstädning kan du se på våran checklista för flyttstädning.

Självklart kan du göra tillval och andra tillägg mot antingen fast pris eller tim debitering.

Önskar er en trevlig sommar!
/Flyttstädning Partner

24 Jan 2022