11 anledningar att anlita oss: Läs här!

-50% rutavdrag på fakturan & Vi sköter ansökan till skatteverket.
-Vi ger dig hela 14 dagars garanti
-Fönsterputs ingår i priset

Priser på flytthjälp: Se här!

Flyttstädningar på Lidingö

Boka Flyttstädning LidingöGaranti Flyttstädning Lidingö

Flyttstädning Lidingö | Vi är specialister på flyttstäd

Ska du flytta? Då måste din flyttstädning på Lidingö vara korrekt utförd.

Vid en flytt finns det mycket att göra, och många aspekter att ta hänsyn till, en av dessa är din flyttstädning.
Något som både köpare och hyresvärdar ser allvarligt på idag, och som kan skapa oförutsedda kostnader för dig som flyttar om din flyttstädning på Lidingö ej uppfyller de krav och normer som är fastställda av mäklarsamfundet.

För att slippa dessa problem är det idag enkelt att anlita en professionell städfirma som utför din flyttstädning till punkt och pricka. Vi på Flyttstädning Partner Lidingö är just en sådan firma. Vår städpersonal har lång erfarenhet och utför ett noggrant arbete som vi med säkerthet kan rekommendera och även lämnar 14 dagars garanti på. Vi utför både flyttstädningar, och visningsstädningar. En visningsstädning, är en noggrann städning inför din försäljning av bostad eller villa. Med flexibilitet, service anda och professionellt utfört arbete i kombination med våra konkurrenskraftiga priser gör oss till en av de mest anlitade för flyttstädning på Lidingö.

Varför ska du anlita Flyttstädning Partner till din flyttstädning på Lidingö!

Vi är ett specialiserat företag med lång erfarenhet inom flyttstädning. Med erfarenhet följer kompetents, och utveckling av effektiva metoder som gör att vi kan garantera ett perfekt resultat på alla våra arbeten. Skulle något vara fel så lämnar vi 14 dagars garanti på alla våra utförda arbeten inom flyttstädning, och åtgärdar dessa fel helt utan extra kostnad. Hos oss får du 100 procent trygghets- och kvalitetsgaranti.

Som ansvarsfullt flyttstädningsföretag så värnar vi om vår vackra miljö, såsom Lidingös skärgård. En av de vackraste platserna på jorden. Vi använder så miljövänliga rengöringsmedel som möjligt och bidrar på så sätt med vad vi kan för att framtida generationer ska kunna ta del av samma vackra miljö och vyer som vi idag kan se.

Med det sagt så är vi ditt bästa val när det kommer till flyttstädning och försäljning av din bostad eller villa i Lidingö området.

Hos oss kan du använda din rätt till RUT-avdrag direkt på fakturan.

Vi erbjuder ett av Lidingös bästa priser på professionell flyttstädning med godkänt resultat och 100 procents garanti, som följer mäklarsamfundets regler och normer för hur en flyttstädning skall vara utförd. Som tillägg till detta så har du som kund rätt att använda RUT-avdraget som gäller alla städtjänster utförda i ditt hem. Mera om detta kan du läsa på skatteverkets hemsida.

RUT-avdraget gäller alla arbetskostnader för din flyttstädning. Material och resekostnader innefattas ej av detta avdrag men är inget du behöver tänka på då vi bjuder på detta.

Boka din flyttstädning på Lidingö nu!